Wat een show! Iedereen hartelijk dank

De eerste Sierduivenshow Noord-Nederland is een groot succes geworden. Vooraf was gehoopt op 1500 ingezonden dieren, welnu het werden er maar liefst 1700. Ook het aantal dieren in de verkoopklasse was met 150 stuks veel hoger dan verwacht. En verder stemde ook het aantal bezoekers tot tevredenheid.

SNN vanaf balkon

Overzichtsfoto 1e SNN

Er was voor deze show gekozen voor een alternatief ontwerp, dus niet meer van die lange rijen kooien, maar de rasgroepen bijeen in hofjes. Dit leverde ook veel positieve reacties op.
Veel leden van de noordelijke sierduiven verenigingen hebben samengewerkt om deze show tot een succes te maken en volgens mij loopt iedereen nu (de dag erna) nog steeds met een grote glimlach op z’n gezicht rond.

Wethouder en Menno Apperlo

Menno Apperlo toont de medaille van de Koning samen met z’n zoon, daarnaast de echte winnaar (de IJsduif) en Wethouder Jos van der Horst

De grote winnaar van de show was Menno Apperlo. Hij showde een prachtige IJsduif en won daarmee de medaille van de Koning. Deze werd uitgereikt door de Wethouder van Sport van de gemeente Smallingerland, Jos van der Horst.

Ook de voorzitter van de NBS was aanwezig op de eerste Sierduivenshow Noord-Nederland en sprak lovende woorden; voor het initiatief om te gaan samenwerken maar ook voor het resultaat, een prachtige show.

Alle helpers, inzenders, sponsors, het Fries Congrescentrum en bezoekers nogmaals hartelijk bedankt !

no comments