Wisselingen in bestuur

Na onze geslaagde 1e lustrumshow heeft SNN jammer genoeg afscheid moeten nemen van haar voorzitter John de Groot. John had al eerder aangegeven dat hij wilde stoppen omdat hij het werk voor SNN steeds moeilijker kon blijven combineren met z’n eigen bedrijf.

Alle begrip natuurlijk, maar ook jammer. John deed het geweldig en was een bindende factor binnen het bestuur.
We hebben toen met z’n allen eens goed nagedacht over de huidige taakverdeling en waar behoefte aan was. Conclusie was dat we meer aandacht aan PR willen geven. Met dit in het achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar een nieuw bestuurslid. We kwamen al vrij snel uit bij Quido Valent. Hij is sinds enkele jaren weer behoorlijk actief met zijn sierduiven en houdt ervan hier over te vertellen en te schrijven! Quido wil graag zijn steentje bijdragen aan SNN en gaat de PR doen.

Verder is afgesproken dat Wierd de Boer de voorzittersrol op zich neemt. Op deze manier zijn we weer compleet en kunnen we er tegenaan om in november weer een prachtige show neer te zetten. In de eerste bestuursvergadering in de nieuwe samenstelling kwamen er al weer een paar prachtige idee├źn op tafel. Binnenkort hopen we daar mee over te kunnen vertellen.

Rest ons nog Quido Valent veel succes te wensen met zijn nieuwe functie en John van harte te bedanken voor zijn enthousiaste inzet als voorzitter van SNN.