SNN 2020 gaat niet door

Na een drukke week van overleggen met vrijwilligers, (potentiƫle) inzenders en bezoekers en met de haleigenaar van het Fries Congrescentrum heeft het bestuur van SNN samen met het management van FCC vanavond de knoop doorgehakt.

Dit jaar geen SNN !

Tot de laatste persconferentie van de regering was er nog goede hoop om de show te kunnen organiseren, want er is voldoende ruimte om de veilige afstand te bewaren, zowel in de hal als in het restaurant. Zoals op de foto is te zien was zelfs aan passende mondkapjes gedacht.
Ondanks alle onzekerheid waren we zeer gemotiveerd weer een mooie show te organiseren. Door het wegvallen van enkele andere shows en het toewijzen van een regionale Bondsshow was er veel belangstelling in het land.

Echter nu ook de horeca dicht moet en er dringend wordt geadviseerd reisbewegingen te beperken wordt de show steeds minder aantrekkelijk.

Ook blijkt dat een aantal van onze trouwe vrijwilligers aarzelt om dit jaar weer mee te doen.
We voelen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van onze inzenders, bezoekers, standhouders, medewerkers, keurmeesters en de medewerkers van FCC.
Dat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om de show af te gelasten.

Onze inzenders willen we ook bedanken voor het vertrouwen. Het inschrijfgeld zal niet worden afgeschreven.

We beschouwen 2020 voor de sierduivensport maar als een verloren jaar.

In afwachting van betere tijden.
Namens het bestuur van SNN.

Wierd de Boer