Bedankt!

Het bestuur van de Stichting Sierduivenshow Noord-Nederland kijkt met genoegen terug op een zeer geslaagde Sierduivenshow 2016. Van vele kanten bereikten ons zeer positieve reacties.

Het bestuur wil dan ook een ieder bedanken die meegewerkt heeft aan het tot stand brengen van dit succes.

We bedanken de leden van de D.S.C., F.S.C. en de G.S.C. voor hun bijdrage bij de opbouw en afbouw van de show; het was plezierig hoe vlot het geheel werd opgebouwd in een gezellige sfeer. Maar onze dank geldt ook die leden die schrijver waren bij een keurmeester en een heel koude hal moesten trotseren.

De keurmeesters bedanken we voor de vlotte keuring; we hoorden weinig kritiek van de inzenders op de gegeven predicaten.

Maar natuurlijk ook onze dank aan alle sponsoren en adverteerders, door hun steun was er weer veel mogelijk.

De standhouders worden eveneens bedankt; door hun aanwezigheid werd de zaal wat fraaier aangekleed.

De speciaalclubs bedanken we voor hun bijdrage, waarbij we vooral de Vinkduiven-speciaalclub willen bedanken voor hun opzet van een nieuw gebeuren, een event, waarvan we hopen dat dit nagevolgd zal worden door andere speciaalclubs.

We zijn zeer content met de hal van het Fries Congrescentrum in Drachten en bedanken de heer Brandsma en zijn medewerkers voor de geboden service.

Maar we willen vooral de inzenders niet vergeten die ons hun vertrouwen gaven om hun dieren door onze keurmeesters te laten keuren. Hartelijk dank hiervoor.

 

We hopen dat we volgend jaar weer net zo’n prachtige show kunnen realiseren.

Het bestuur van de Stichting Sierduivenshow Noord-Nederland.

no comments